среда, 20 марта 2019 г.

Виховні заходи

    31 жовтня 2019 року   в еколого-натуралістичному центрі м. Марганця відбувся виховний захід-свято "Міжнародний день Чорного моря". Вихованці всіх гуртків ЕНЦ разом зі своїми керівниками взяли активну участь у підготовці та проведені цього заходу. Всі учасники та гості отримали пізнавальну, цікаву та корисну інформацію про географічні особливості Чорного моря, дізнались про рослинний та тваринний світ, що його заселяють, а також про види живих організмів, що занесені до Червоної книги України. 
   Всі вихованці із задоволенням виконували практичну частину, де  визначали різні види тварин Чорного моря (малюнки) та розміщували цих тварин на макеті моря, враховуючи умовну глибину життя певної тварини.  Учасникам було  продемонстровано  властивості морської води та її хімічний склад. В кінці заходу всі із задоволенням грали в гру, розгадували ребуси та взяли участь в майстер класі "Виготовлення прикраси із мушлі молюсків". Також всі  учасники та гості отримали гарні буклети про Чорне море.

Вихованці гуртка "Основи біології", учні 11 класу ПМШ № 11 Панченко Даря, Савченко Валерія, Смирний Дмитро

Вихованка гуртка ЕНЦ "Основи біології", учениця 10-А класу ПМШ № 11 Клочкова Ніна презентувала про рослинний та тваринний світ Чорного моря та про види живих організмів, що занесені до Червоної книги України


Виконання практичної частини заходу (визначення виду тварин та розміщення на макеті моря)


Учасники ознайомлюються з  інформацією  про Чорне море, що знаходиться в  буклетах, виготовлених вихованцями 





01.04.2019 рік. Міжнародний день птахів. Для учнів 5, 6, 7 класів нашої школи було проведено виховний захід про різноманітність птахів на планеті Земля. Старшокласниці, учні 11 класу розповіли про видовий склад птахів на території України, їх чисельність, місця проживання.




Виступ екологічної агітбригади на тему "Усе життя у цій краплині, тож бережи її, дитино!"


Виступ екологічної агітбригади на тему "Щоб грунти родючими та щедрими були, будь господарем, людино, на своїй землі!"


Виступ екологічної агітбригади "Пролісок" на тему "Українські ландшафти - бережи їх і дбай, і красу цю нащадкам своїм передай!"

Виступ агітбригади на тему "Хай же щастя на планеті і краса вирує! На Землі людина мудро хазяйнує!"

Виступ агітбригади на тему "Моя мала Батьківщина"

Виступ учнів 5-А класу на свято День матері частина 1

Виступ учнів 5-А класу на свято День матері частина 2

Виступ учнів 5-А класу на свято День матері частина 3

Виступ учнів 5-А класу на свято День матері частина 4

Свято "Посвята в п,ятикласники" пісня "Батьки мої..."

Комментариев нет:

Отправить комментарий