пятница, 22 марта 2019 г.

Акції

24.09.2021 рік Акція "Зроби планету чистішою". Ми можемо жити в злагоді з природою, і повинні захистити нашу планету - наш спільний дім! Природа - єдина книга, кожна сторінка якої сповнена глибокого змісту! Нам подобається чисте повітря, прозора вода в річках, зелена трава на лугах, могутні дерева в лісах. Це життя! І наш обов’язок-зберегти його!
Квітень 2021 рік. Акція "Не зривай первоцвіти".Учні молодшої школи взяли участь у конкурсі малюнків «Рослини-первоцвіти», учні середньої та старшої школи готували презентації на тему «Рослини-первоцвіти Червоної книги України». Під час акції діти відчули свою відповідальність за збереження рослин.





16 жовтня 2019 рік. Акція "Чисті руки".
13.05. 2016 рік Акція «Балка очима дітей» Мета: формування системи наукових знань, поглядів, переконань, які закладають основи відповідального та дієвого ставлення до навколишнього природного середовища; виховання любові, чуйності, доброзичливого ставлення до об'єктів природи; формування та виховання спостережливості й відчуття краси навколишнього середовища; розвиток інтересу, прагнення до пізнання природи; виховання культури поведінки, відповідальності за свої вчинки у природі; формування здатності та вмінь піклуватися про природні об'єкти та своє здоров'я; екологічно спрямована діяльність.

Комментариев нет:

Отправить комментарий